YUASA

Yksi maailma suurimmista.

Yuasa Batteries on yksi maailma suurimmista ajoneuvojen ja teollisuusakkujen valmistajista. Yuasa-akuissa yhdistyvät tehokkuus ja laatu, joiden ympärille brändin maine on rakentunut.

Ykkönen Aasiassa – vahva Euroopassa

Vahva markkinaosuus useilla sektoreilla ja markkina-alueilla.

Alan tunnetuimpien merkkien OE-toimittaja

Suuri osa akkutuotannosta toimitetaan merkittävien merkkien OE-komponenteiksi.

Henkilöautot

BMW · Daihatsu · Daimler · GM · Honda · Infiniti · Isuzu · Land Rover · Lexus · Mazda · Mercedes-Benz · Mitsubishi · Nissan · PSA Peugeot · Citroen · Subaru · Suzuki · TATA ·  VW

 

Moottoripyörät

Aprilia · BMW · Ducati · Harley-Davidson · Honda · Kawasaki · KTM · Moto Guzzi · MV Augusta · PIaggio · Suzuki · Triumph · Vesap · Yamaha.

Yli 2 miljoonaa wattituntia Lithium-teknologiaa avaruudessa

Yuasan Lithium-akkuteknologiaa on käytössä erilaisissa käyttökohteissa kuten avaruusasemilla, kantoraketeissa, lentokoneissa ja sukellusveneissä. Yuasan teknologiaosaaminen on akkualan huippua.

Autoakut luotettavuutta kuluttajatuotteisiiin

Yuasan kokemus akkuteknologioista sekä tuotteiden räätälöinnistä erilaisiin käyttökohteisiin ja vaatimuksiin sopivaksi näkyy myös laajana yhteistyönä autovalmistajien kanssa. Yuasan akut ovat ensiasennusakkuja useiden merkittävimpien  autovalmistajien automalleissa.

Moottoripyöräakkujen legendaarinen mainejohtaja

Yuasan lähes legendaarinen maine on lähtöisin USA:ssa 80-luvulla, jolloin Yuasa alkoi valmistamaan akkuja Hondan mottoripyöriin. Sittemmin Yuasa on kiivennyt arvostuksen portailla käsitteen asemaan motoristien keskuudessa laadun ja luotettavuuden ansiosta. Motoristit tietävät, että heille akku on sama asia kuin Yuasa, silloin kun laatu ratkaisee.

Katso Yuasan roadmap moottoripyöräakkujen historian suhteen täältä.

Turvattua virransyöttöä teolliseen tarpeeseen

Akkujen merkitys erilaisissa teollisissa sovelluksissa on usein turvata virransaannin virtakatkojen aikana kriittistten järjestelmien toimiminen häiriötilanteen aikana. Näissä käyttökohteissa tuotteen luotettavuudella on suurin mahdollinen painoarvo.

Yuasa onkin johtavassa asemassa teollisuusakuissa globaalisti.